Close
Menu

GHARIENI MEDICAL

Με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας, ο Όμιλος Gharieni είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για wellness spa, κέντρα ομορφιάς & ευεξίας. Παρόντες σε περισσότερες από 100 χώρες παγκόσμια, πολυτελή ξενοδοχεία, ιαματικά λουτρά και θέρετρα σε όλο τον κόσμο είναι εξοπλισμένα με τα εξαιρετικά προϊόντα μας "Made in Germany". Αναγνωρισμένος από τη βιομηχανία ως εξέχων και υψηλού κύρους κατασκευαστής προϊόντων επαγγελματικής ποιότητας, έχει οδηγήσει σε διαρκή δυναμική ανάπτυξη. Οι καινοτόμες ιδέες και τα σχέδια μας έχουν αναγνωριστεί και απονεμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις.

ΛΗΨΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΛΗΨΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

 

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξ. ανά

FILTER BAG ANTIMICROBIAL 1 PCS

€10,71
Φίλτρο και συλλογής σκόνης για συσκευές Gharieni. 1 τεμ.

FILTER BAGS 10pcs

€14,28
FILTER BAGS

GHARIENI PODIATRY FURNITURE CUBE SELECT

Τηλεφωνήστε για τιμή
Κινητό τρόλεϊ ειδικό για τις υπηρεσίες πεντικιούρ. Με μεγάλο συρτάρι και δύο εσωτερικές επιφάνειες ή με δύο συρτάρια μεσαίου μεγέθους.

GHARIENI ALFA AIR PRO 30D

Τηλεφωνήστε για τιμή
Ο ιατρικός τροχός νυχιών Alfa-Air Pro 30 D με εξαγωγή σκόνης διαθέτει ένα μεγάλο δοχείο συλλογής σκόνης και έναν ισχυρό μηχανισμό αναρρόφησης. Με έναν εύκολο πίνακα καθαρισμού και ψηφιακή οθόνη για την ένδειξη στροφές ανά λεπτό Αυτός ο τροχός νυχιών αναρρόφησης σκόνης έχει μέγιστη ταχύτητα 30.000 σ.α.λ. Η ταχύτητα και η εξαγωγή σκόνης μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά μέσω του πίνακα ελέγχου. Ο τροχός νυχιών χρησιμοποιεί ένα ιατρικά ελεγμένο σύστημα φίλτρου. Ο ιατρικού επιπέδου τροχός Gharieni Alfa-Air Pro 30 D είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κλινικό περιβάλλον. Η προγραμματιζόμενη μνήμη (3 ρυθμίσεις μνήμης) επιτρέπει την προσαρμογή των μεμονωμένων επιλογών.

GHARIENI ALFA AIR QUANTUS 30 NAIL DRILL

€2975,00
GHARIENI ALFA AIR QUANTUS 30 Η συσκευή είναι μία από τις πιο αθόρυβες (μόνο 52 dBA) στον κλάδο του μανικιούρ-πεντικιούρ. Χάρη στη λειτουργία με μικροκινητήρες χωρίς ψήκτρες, η συσκευή αυτή παρέχει βέλτιστη ροπή στρέψης 5.000 έως 30.000 στροφές ανά λεπτό ανάλογα με τον τύπο. Δεν παρουσιάζεται «γλίστρημα» του φρεζαρίσματος ούτε «κόλλημα» του μικροκινητήρα ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες με μεγαλύτερη διάμετρο φρεζαρίσματος. Επιπλέον, ο κινητήρας αναρρόφησης χωρίς ψήκτρες εξασφαλίζει και μεγάλη διάρκεια ζωής (για αυτόν τον λόγο και η εγγύηση 3 ετών) και αποτελεσματική ικανότητα αναρρόφησης. Η συσκευή δεν διαθέτει βαριά ρουλεμάν για την αναρρόφηση χάρη στην επαναστατική τεχνολογία αναρρόφησης. Αυτό το πλεονέκτημα προσφέρει μεγάλη ευκολία, ιδιαίτερα όσον αφορά την μετακίνηση και το μειωμένο όγκο τις συσκευής.

GHARIENI ALFA SPRAY QUANTUS 40T

Τηλεφωνήστε για τιμή
Οι τροχοί Gharieni για πεντικιούρ και ποδιατρική επιτρέπουν μέγιστο έλεγχο και άνεση τόσο για εσάς όσο και για τον πελάτη σας. Αυτοί οι τροχοί παρέχουν στους τεχνικούς νυχιών τη βέλτιστη ακρίβεια, επιτρέποντας μια ακριβή και επαγγελματική θεραπεία νυχιών.

GHARIENI ALU VAP JUNIOR

€952,00
GHARIENI ALU VAP JUNIOR Ατμός Προσώπου

GHARIENI AYURVEDA TABLE

Τηλεφωνήστε για τιμή
Η αυθεντική Ayurveda σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τα αποτελέσματα της θεραπείας σας. Αυτό το κρεβάτι Ayurveda διαθέτει υδραυλική ή ηλεκτροϋδραυλική βάση ρύθμισης ύψους με κάλυμμα ταπετσαρίας ανθεκτικό στο λάδι, σχεδιασμένο για την εφαρμογή εξειδικευμένων θεραπειών. Το επιπλέον σετ 4 τεμαχίων και ειδικά προσαρμοσμένο προσκέφαλο βελτιώνει την άνεση του πελάτη καθ 'όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

GHARIENI CELLISS

Τηλεφωνήστε για τιμή
Celliss: η επανάσταση στο αδυνάτισμα Σε συνεργασία με τον συνεργάτη μας DMS Group, αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες στον τομέα της ιατρικής διαγνωστικής απεικόνισης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το «CELLISS», πρωτοποριακή συσκευή για την περιποίηση του σώματος που δεν χρειάζεται καν θεραπευτή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη μείωση του βάρους. Αυτό το εντελώς μοναδικό μηχάνημα αδυνατίσματος που βασίζεται σε μια νέα μέθοδο θεραπείας, το Cellumassage, στηρίζεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία «Total Slimming System» (T.S.S.). Μη επεμβατική διαδικασία αναρρόφησης/επίκρουσης που περιποιείται ταυτόχρονα τους μηρούς και τους γοφούς, καθώς και τους γλουτούς ή τους κοιλιακούς (ανάλογα με τη θέση του πελάτη). Το CELLISS της Gharieni συνιστά ισχυρό εργαλείο σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας. Μέσω της οθόνης αφής, το πρόγραμμα θεραπείας μπορεί να εξατομικεύεται. Η πρόσβαση στα πρωτόκολλα γίνεται με ένα γρήγορο άγγιγμα και, αφού αρχίσει η θεραπεία, δεν απαιτείται οποιαδήποτε παρέμβαση. Τα ολοκληρωμένα πρωτόκολλα αναπτύχθηκαν από επαγγελματίες υγείας/ομορφιάς/αθλητισμού και επιτρέπουν στους χειριστές να προσαρμόζουν το Cellumassage σύμφωνα με τις επιλεγμένες θεραπείες και το προφίλ του πελάτη. Εύκολη στη χρήση, αυτή η συσκευή υψηλής τεχνολογίας είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.