Close
Menu

EUROFEEDBACK

Η εταιρεία Eurofeedback (EFB), που ιδρύθηκε το 1989, εξειδικεύτηκε σταδιακά στον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων για την αεροναυπηγική βιομηχανία για σωλήνες ελέγχου, ειδικά σωλήνες παλμικού φωτός. Με τη δημιουργία ενός πολύ ενεργού πόλου έρευνας και ανάπτυξης, η γαλλική εταιρεία διαφοροποίησε τις δραστηριότητές της με την παραγωγή παλμικού φωτιστικού εξοπλισμού για ποικίλες αγορές όπως μελάνι ή βαφή ταχείας ξήρανσης, απολύμανση, φωτοθεραπεία για αισθητικά και ιατρικά πεδία. Κατασκευασμένο στην Γαλλία.
Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 από το 1999 και είναι επίσης πιστοποιημένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 93/42 / CEE για την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού ISO 13485. Ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή παλμικού φωτός (IPL) εξοπλισμό για τον OEM, η Eurofeedback ξεκίνησε τα πρώτα μοντέλα με το δικό της εμπορικό σήμα το 2001. Το 2009, η Eurofeedback έγινε ενεργό μέλος της «Union des Marques du Matériel (UMM)» και συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη τεχνικών προτύπων εξοπλισμού που χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες ομορφιάς και ευεξίας.


Το 2010, η Eurofeedback δημιούργησε τη θυγατρική Eledis Innovation για τη διανομή του IPL σε όλο τον κόσμο.


Το 2011, η δημιουργία του σήματος EFB beauté® ομαδοποίησε το φάσμα συσκευών IPL που κατασκευάζει η Eurofeedback, ειδικά για τον τομέα ομορφιάς και ιατρικής. Το Eurofeedback κέρδισε το 2011 το τρόπαιο για τη μεγαλύτερη διεθνή επιτυχία.


Το 2012, η εταιρεία EFB είχε ήδη καταχωρίσει 17 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον τομέα του παλμικού φωτός. Οι συσκευές IPL που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο στο Evry (Γαλλία) έχουν προβάλει την εταιρεία μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών IPL παγκοσμίως.


Το 2013, η EFB beauté® καινοτομήσει ακόμη περισσότερο για να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς, εγκαινιάζοντας μια σειρά φιλικών προς το χρήστη συσκευών IPL που προσφέρουν ενσωματωμένο λογισμικό για την παρακολούθηση πελατών και τις στατιστικές χρηστών.


Το 2015, η κυκλοφορία της τεχνολογίας RAFALE που επιτρέπει την αφαίρεση των σκούρων τρίχων σε ευαίσθητο και μαυρισμένο δέρμα, οποιαδήποτε στιγμή του έτους, με χαμηλό κόστος φλας (applicator με έως και 1 εκατομμύριο λάμψεις)
Η EFB έχει επιδείξει την τεχνογνωσία της για τους πελάτες σε επιχειρηματικούς τομείς τόσο ποικίλους όσο η βιομηχανία, ο ιατρικός τομέας και το εμπόριο ομορφιάς. Η φήμη του εξοπλισμού EFB IPL αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο.


Ανάμεσα στα πολλά επιτεύγματα της εταιρείας, η EFB έχει την παγκόσμια αποκλειστικότητα για τη μόνιμη απομάκρυνση με φωτο-αποτρίχωση λευκών και ξανθών τριχών, οι οποίες δεν μπορούσαν να καταστραφούν προηγουμένως από παλμικό φως. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της EFB εξερευνά νέες τεχνολογίες για να εξασφαλίζει συνεχώς ακόμη καλύτερες επιδόσεις και ποιότητα για τα προϊόντα της.


ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΞΑΝΘΩΝ ΤΡΙΧΩΝ:
Το έργο του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της EFB οδήγησε στην κατάθεση των 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με παλμικό φως. Αυτή η τεχνολογία εφαρμόζεται σήμερα σε κάθε μοντέλο συσκευών EFB beauté.


Μερικά παραδείγματα ευρεσιτεχνιών:
1 / Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αποτρίχωση λευκών και ξανθών τριχών:
Η τυποποιημένη διαδικασία για τη φωτο-αποτρίχωση των σκούρων τριχών δεν είναι αποτελεσματική για την αφαίρεση των λευκών και ξανθών τριχών, επειδή δεν απορροφούν κανένα φως. Για το λόγο αυτό αναπτύχθηκε μια νέα τεχνολογία και δοκιμάστηκε κλινικά από την EFB το 2004, στη συνέχεια κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (*) το 2005. Αυτή η τεχνολογία, η οποία προστατεύεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, προορίζεται αποκλειστικά για τους χρήστες του εξοπλισμού EFB Beauté® (*).
2 / Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε σύστημα που αντισταθμίζει το επίπεδο ενέργειας εξασφαλίζοντας μια σταθερή ισχύ από το πρώτο έως το τελευταίο φλας.
3 / Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε απορροφητικό οπτικό φίλτρο για μεγιστοποίηση της απόδοσης και σταθερής ασφάλειας.
4 / Διπλώματα ευρεσιτεχνίας στην χειρολαβή για παράταση της ζωής, ασφάλεια και ευκολία χρήσης. Ο εφαρμοστής κατοχυρώθηκε με δίπλωμα.
Όλες οι έρευνες που έγιναν από τους μηχανικούς της EFB, οι δοκιμές και οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν, επιτρέπουν στην EFB να διατηρήσει ένα σημαντικό τεχνολογικό πλεονέκτημα στην αγορά.


Η τεχνολογία EFB beauté®, η οποία επιτρέπει την αποτρίχωση λευκών και ξανθών τριχών, αναπτύσσεται από την σειρά Anthélia® για τον ιατρικό τομέα και από την Ariane® και την Adéna® για τον τομέα της ομορφιάς.


(*) Σημείωση: η αντιγραφή και η παραποίηση / απομίμηση επιβάλλονται με ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματική ποινή 300 000 ευρώ.

Μερικά παραδείγματα ευρεσιτεχνιών: 

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αποτρίχωση λευκών και ξανθών τριχών:

Η τυποποιημένη διαδικασία για τη φωτο-αποτρίχωση των σκούρων τριχών δεν είναι αποτελεσματική για την αφαίρεση των λευκών και ξανθών τριχών, επειδή δεν απορροφούν κανένα φως. Για το λόγο αυτό αναπτύχθηκε μια νέα τεχνολογία και δοκιμάστηκε κλινικά από την EFB το 2004, στη συνέχεια κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (*) το 2005. Αυτή η τεχνολογία, η οποία προστατεύεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, προορίζεται αποκλειστικά για τους χρήστες του εξοπλισμού EFB Beauté® (*).

 

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε σύστημα που αντισταθμίζει το επίπεδο ενέργειας, εξασφαλίζοντας μια σταθερή ισχύ από το πρώτο έως το τελευταίο φλας.

 

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε απορροφητικό οπτικό φίλτρο για μεγιστοποίηση της απόδοσης και σταθερής ασφάλειας.

 

 Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην χειρολαβή για εξασφάλιση ενέργειας, ασφάλειας και ευκολία χρήσης, καθόλη τη διάρκεια εφαρμογής. Οι χειριστές κατοχυρώνονται με πιστοποιητικό μετά από πιστοποιημένους εκπαιδευτές EFB. 

 

Η εξειδικευμένη ερευνητική ανάλυση των επιστημόνων της EFB παρείχε εξαιρετική πρόοδο σε ελάχιστο χρόνο, και ως αποτέλεσμα η EFB πέτυχε τις υψηλότερες ιατρικές πιστοποιήσεις. Οι δοκιμές και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται, επιτρέπουν στην EFB να διατηρήσει ένα σημαντικό τεχνολογικό πλεονέκτημα στην αγορά. Η τεχνολογία EFB beauté®, η οποία επιτρέπει την αποτρίχωση λευκών και ξανθών τριχών, αναπτύσσεται στις ακόλουθες σειρές για τη βιομηχανία ιατρικής και καλλυντικής ομορφιάς:

 

Anthelia® LEXAN NG2

Anthelia ® NG2 LCD R A F A L™🆕

Adena ®LCD NG2

 

 Πιθανές θεραπείες με EFB:

▪️Ξανθή και Άσπρη ΤΡΙΧΑ. (πιστοποιημένη πατέντα από το 2007)

▪️Λεπτή τρίχα-χνούδι.

▪️Ραγάδες.

▪️Ουλές από ακμή.

▪️Τριχοειδης αγγεια.

▪️Ακμή.

▪️Ανάπλαση προσώπου.

▪️Αντιγήρανση πρόσωπου και ανανέωση.

▪️Σημάδια από ήλιο.

▪️Σημάδια γήρατος.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ.🐒

 

Από το 2014 η Spatium Trading LTD σε συνεργασία με την EUROFEEDBACK λειτουργά και σαν τράπεζα προσφεροντας ΑΤΟΚΑ χρηματοδότικα πακέτα για την δίκη σας επαγγελματική ανέλιξη, από €250/μήνα διευκολύνοντας την δική σας ανάπτυξη. Είμαστε κοντά στον πελάτη, παρέχοντας καινοτόμα αλλά και ευέλικτα χρηματοδοτικά πακέτα, για την εξασφάλιση χρηματοδότησης ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ για ενοικιαγορά καινούριων μηχανημάτων με 5 χρόνια γραπτή εγγύηση και ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία και συντήρηση. Στα χειριστήρια υπάρχει ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.

 

Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι όλα τα συστήματά EFB® medical IPL είναι εφοδιασμένα με 18 πιστοποιημένες πατέντες. Πληρούν όλες τις ευρωπαϊκες προδιαγραφές με CE MEDICAL 93/42/CEE, CE, ISO 9001 and ISO 13485 (quality standards) και  κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Γαλλία.

 

Σημείωση:

Όλα τα πακέτα χρηματοδότησης EFB συνοδεύονται με δωρεάν πακέτα προώθησης και πληροφοριών, υποστήριξη κοινωνικών μέσων (δημιουργία επαγγελματικής σελίδας και διαχείριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης), εκπαίδευση (θεωρία και πρακτική) και γραπτή εξέταση με πιστοποίηση για βαθμολογία 70% +, και ΔΩΡΕΑΝ BUSINESS COACHING.