Close
Menu

B C

ΛΗΨΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

H ΦΙΛΟΣΟΦIΑ ΤΩΝ BERNARD CASSIERE:
Προσφέρει ποιοτικά καλλυντικά για Άνδρες και Γυναίκες. Καθώς η ισότητα των φύλων είναι ένα από τα πιο παγκοσμιοποιημένα ζητήματα της εποχής μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τα επαγγελματικά μας καλλυντικά προορίζονται τόσο για εσάς, κυρίες μου, όσο και για εσάς κύριοι. Στο κάτω-κάτω, όλοι έχουμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε ένα ράφι στο μπάνιο, σωστά;
Υποστηρίζουμε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες σε καθημερινή βάση, ώστε να αισθάνονται καλύτερα στο δέρμα τους. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μαγική φόρμουλα (λυπάμαι που σας το λέω αυτό!), τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να απαντούν αποτελεσματικά στα διάφορα θέματα σας: να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, να αναλύσουν ένα δέρμα σε κρίση ή να σμιλεύσουν μια σιλουέτα πριν από το καλοκαίρι.
Υπεύθυνα και προσεκτικά αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας, αυτό είναι το δόγμα μας! Κατά τη διάρκεια των εξελίξεων μας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προέλευση των υλικών μας και της συσκευασίας μας (όσο το δυνατόν πιο τοπικά). Μερικά από τα φυσικά ενεργά συστατικά μας προέρχονται από τους κήπους μας, άλλα είναι από το δίκαιο εμπόριο, και άλλα είναι οργανικά... όλα με μια οικολογική και κοινωνική λογική. Αυτό είναι μέρος των προδιαγραφών μας και το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα.
Η ποιότητα και η εγγύηση ανιχνευσιμότητας χάρη στις δικές μας υποδομές, είναι η δύναμή μας. Το να ανήκουμε σε μια οικογενειακή ομάδα (URL Sothys) και να έχουμε τη δική μας υποδομή είναι αυτό που κάνει δυνατή την εγγύηση της ποιότητας και της ανιχνευσιμότητας. Τα προϊόντα μας είναι 100% φτιαγμένα στη Γαλλία . Από το σχεδιασμό στο Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης, μέσω της κατασκευής στην μονάδα παραγωγής μέχρι την παράδοση, όλα συμβαίνουν σε μια πράσινη ρύθμιση στη μέση του Corrèze.
Ασφάλεια, αισθητικότητα και αποτελεσματικότητα μέσω των προϊόντων θεραπείας. Η δημιουργικότητα και η επιστήμη είναι ασύμβατες! Είναι η δέσμευσή μας να αναζητήσουμε καινοτόμα και διαφοροποιημένα αρώματα και υφές για να σας προσφέρουμε μια στιγμή απόλαυσης.
Όλα τα προϊόντα μας δοκιμάζονται (όχι σε ζώα!), από τους τοξικολόγους μας για να εξασφαλίσουν τη συμβατότητα και την αποτελεσματικότητα στο δέρμα.
ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ:
Εμπνευσμένος από τα καλύτερα της φύσης, ο Bernard Cassière μας δίνει ειδικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Κάθε συστατικό επιλέγεται για τα οφέλη του στο δέρμα. Η βιολογική Αλόη-Βέρα για παράδειγμα, γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες, είναι ένα σημαντικό συστατικό της σειράς προϊόντων για αφυδατωμένα δέρματα.
Το Διάγραμμα Σκευασμάτων μας δείχνει τη φιλοσοφία μας: είναι το αποτέλεσμα των προτύπων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Για τα Καλλυντικά (που ισχύουν από το 2013 και ένα από τα αυστηρότερα στον κόσμο) σε συνδυασμό με τα υψηλά μας πρότυπα όσον αφορά το σχεδιασμό και τη διατύπωση:
• Απαγορεύουμε τη χρήση αμφιλεγόμενων ουσιών (parabens, φθαλικές ουσίες, φορμαλδεΰδη)
• Αποφεύγουμε επιβλαβείς ουσίες για το περιβάλλον (πλαστικές μπάλες, φοινικέλαιο)
• Δεν δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε ζώα και δεν ζητάμε από τρίτους να το κάνουν για εμάς: στο Bernard Cassière αγαπάμε τα κουνέλια και απαγορεύεται από τον Κανονισμό Καλλυντικών από τις 11 Μαρτίου 2009 για τα συστατικά, και από τις 11 Σεπτεμβρίου 2004 για τα τελικά προϊόντα! Εν πάση περιπτώσει, αυτό δεν συνέβη ποτέ στον Όμιλο.

Από τον Μάρτιο του 2018, σε μια δέσμευση διαφάνειας, τοποθετούμε στα προϊόντα μας την ποσότητα των φυσικά ενεργών συστατικών με ειδικό λογότυπο
Ο σεβασμός για το περιβάλλον αποτελεί επίσης προτεραιότητα για εμάς. Αν και δεν είναι συχνά θέμα, στο Bernard Cassière πιστεύουμε στη σημασία της βιωσιμότητας στο σχεδιασμό συσκευασιών μας.
• 100% Χρησιμοποιούμε χαρτί και χαρτόνι από δάση με βιώσιμη διαχείριση
• Οι συσκευασίες είναι κυρίως ανακυκλώσιμες
• Τα πακέτα μας είναι συνήθως ψηφιακά τυπωμένα. Αυτή η τεχνική:- χρησιμοποιεί "οικολογικά" μελάνια που είναι εγγυημένα ως βιοαποικοδομήσιμα "OK κομπόστ"
- χρησιμοποιεί μόνο ανακυκλωμένα απόβλητα και αναλώσιμα για την κατασκευή τους
-κατασκευάζει όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα χωρίς να δημιουργεί σπατάλη χαρτονιού ή μελανιού
-δεν καταναλώνει νερό, χρησιμοποιεί την τεχνολογία εκτύπωσης "offset"
• Προσπαθούμε συνεχώς και ενεργά να βρούμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ «ικανοποίησης πελατών» και «περιορισμού των επιπτώσεών μας στον πλανήτη και της κατανάλωσης των πόρων του»
• Ελαχιστοποιούμε το μέγεθος και το βάρος της συσκευασίας
• Δίνουμε προτεραιότητα στην ανακυκλώσιμη συσκευασία
• Έχουμε ενημερωθεί για τις τελευταίες καινοτομίες όσον αφορά την αειφόρο ανάπτυξη
• Διαχωρίζουμε και ανακυκλώνουμε τα απορρίμματα χαρτιού και άλλα απορρίμματα στα γραφεία μας. Με αυτόν τον τρόπο όλοι γνωρίζουν και έχουν κίνητρα να υιοθετήσουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον χώρο εργασίας!!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ:
Το να σκεφτόμαστε έξω από το κουτί και να σας εκπλήσσουμε, είναι αυτό που αγαπάμε περισσότερο στον Bernard Cassière. Ήμασταν οι πρώτοι που εξερευνήσαμε διαφορετικά καλλυντικά πεδία. Αυτό περιλαμβάνει την ενυδατική θεραπεία κάνναβης, που ξεκίνησε το 2001, και την επιτυχή βρώσιμη Chocolate Cabin Treatment που μας έκανε δημοφιλείς και γνωστούς.
Όπου άλλες μάρκες βλέπουν την ομορφιά ως εξωτερική εμφάνιση, βλέπουμε μια ολιστική ιδέα, όπου η ομορφιά είναι απόλυτη και πρέπει να βοηθά κάθε άνδρα και γυναίκα να είναι άνετα μέσα τους. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το συναίσθημα σχεδιάζοντας προϊόντα που ευθυγραμμίζονται με αυτήν τη φιλοσοφία για μια τολμηρή και αυθεντική ομορφιά.
Ως μέλος μιας οικογενειακής ομάδας καταφέραμε να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία και την προσβασιμότητά μας. Η ειλικρίνεια, η διαφάνεια και η ελευθερία του λόγου δεν είναι μόνο όσα μας καθορίζουν, αλλά είναι επίσης στην καρδιά των επικοινωνιών και των αξιώσεων μας.
• Δεν υπάρχουν κενές υποσχέσεις: οι λέξεις "προϊόντα" και "φροντίδα" σημαίνουν κάτι και η αξία τους αποδεικνύεται από εργαστηριακές δοκιμές.
• Δεν χρησιμοποιούμε κόλπα του Photoshop και προτιμούμε να δείχνουμε πραγματικές γυναίκες.
• Αναρωτιόμαστε κάθε μέρα και αντί να προσποιούμαστε ότι είμαστε τέλειοι προτιμάμε να είμαστε μέρος μιας διαδικασίας βελτίωσης.
• Ονομάζουμε τον εαυτό μας Bernard και το έχουμε στην κατοχή μας!
FORMULATION CHARTER:
Πώς επιλέγουμε τα συστατικά μας;
Αναπτυγμένα από το εργαστήριο R&D, οι φόρμουλες μας αποτελούν καρπό μιας μακράς έρευνας για τα συστατικά, την υφή και το άρωμα. Όλες οι επεξεργασίες μας σχεδιάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα διαμόρφωσης για υψηλή απόδοση, σεβασμό και συμβατότητα με το δέρμα και επίσης ευχαρίστηση.
Δεσμευόμαστε να ευνοήσουμε τα φυσικά ενεργά συστατικά. Ωστόσο, για να διασφαλίσουμε την αισθητικότητα και τη διατήρηση, επιτρέπουμε μερικές φορές τη χρήση ορισμένων συνθετικών συστατικών που είναι γνωστά για την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Όλα τα συστατικά μας εγκρίνονται σχολαστικά και προσεκτικά από τοξικολόγο και ειδικό φαρμακοποιό.
Είναι τα προϊόντα vegan;
Τα περισσότερα από αυτά είναι. Ωστόσο, μερικές φορές χρησιμοποιούμε συστατικά όπως το μέλι ή το κερί μέλισσας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τι δοκιμές εκτελούμε;
Η ασχήμια των δοκιμών στα ζώα.
Δεν δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε ζώα και δεν ζητάμε από τρίτους να το κάνουν για εμάς: στο Bernard Cassière αγαπάμε τα κουνέλια και απαγορεύεται από τον Κανονισμό Καλλυντικών από τις 11 Μαρτίου 2009 για τα συστατικά, και από τις 11 Σεπτεμβρίου 2004 για τα τελικά προϊόντα!
Η ασφάλεια των προϊόντων μας:
Οι φόρμουλες μας δοκιμάζονται υπό δερματολογικό έλεγχο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ανοχή για τους χρήστες. Συνεργαζόμαστε με ένα ανεξάρτητο εργαστήριο αποτελούμενο από μια διεπιστημονική ομάδα (τοξικολόγους, φαρμακοποιός, δερματολόγους, οφθαλμίατρους και κλινικός ιατρός) όπου διεξάγονται δοκιμές σε ανθρώπους εθελοντές. Μόλις διατεθούν στην αγορά, τα προϊόντα θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται. Αυτός είναι ένας τύπος υπηρεσίας δικτύου πελατών. Όλες οι παρατηρήσεις που σχετίζονται με τη χρήση των προϊόντων μας αναφέρονται στους ειδικούς μας μέσω του παγκόσμιου δικτύου πελατών μας. Τα δεδομένα που συλλέγονται μας επιτρέπουν να αναλύουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να αναπτύσσουμε μια προσαρμοσμένη αναφορά για κάθε προϊόν.
Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας:
Στην περίπτωση προϊόντων αντιγήρανσης και αδυνατίσματος, είναι καταλληλότερο να μετρηθεί η αποτελεσματικότητά τους πριν από τη διάθεση τους στην αγορά. Πραγματοποιούμε τρεις δοκιμές:
• Αυτοεκτίμηση
• Τεχνικοί ειδικοί
• Μηχανική
Εάν τα αποτελέσματα των δοκιμών δεν ανταποκρίνονται στα πρότυπα μας, επεξεργαζόμαστε ξανά τις φόρμουλες μέχρι να λάβουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Γλωσσάρι πληροφοριών:
Συστατικά που δεν χρησιμοποιούμε πλέον:
• Parabens;
• Ορυκτέλαια.
• Λανολίνη.
• MIT / CMIT.
• Φθαλικές ενώσεις;
• Φορμαλδεΰδη;
• ΓΤΟ
• Πλαστικές μπάλες.
• Φοινικέλαιο;
• Φαινοξυαιθανόλη: δεν προσθέτουμε σκόπιμα ως συντηρητικό από το 2014, αλλά ορισμένες πρώτες ύλες μπορεί να περιέχουν ίχνη.
Τα τρέχοντα έργα μας:
(Αυτή η λίστα δεν είναι πλήρης και ενημερώνεται συνεχώς.)
Προσαρμόζουμε τις διατυπώσεις μας για να αποκλείσουμε:
• Σιλικόνες
• SLS / SLES που χρησιμοποιούνται στον αφρισμό