Close
Menu

ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΠΑ

SPA TABLE
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξ. ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

GHARIENI MLR

GMLR
Τηλεφωνήστε για τιμή
Το MLR Select είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του MLR Classic και, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του, έχει χαμηλότερα και περιστρεφόμενα μπράτσα. Το κρεβάτι Spa διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Alu, Wood και Static. Ο κομψός και απλός σχεδιασμός παρέχει τον βέλτιστο χώρο για τα πόδια των θεραπευτών. Δύο ισχυρές στήλες ανύψωσης επιτρέπουν τη ρύθμιση του ύψους και την κλίση του κρεβατιού. Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα καθώς και τα ρυθμιζόμενα τμήματα κεφαλής, πλάτης, ποδιού και πελμάτων κάνουν το MLR Select ένα ευέλικτο κρεβάτι Spa. Προαιρετικά, το κρεβάτι μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με το ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης Smart-Thermo και άλλα χαρακτηριστικά.

GHARIENI MLR CLASSIC

GMLRCLASSIC
Τηλεφωνήστε για τιμή
Το κρεβάτι θεραπειών MLR Classic είναι τυποποιημένο όμως προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες για Spa που αναζητούν ένα κρεβάτι διπλής χρήσης με χαρακτηριστικά όπως, υποδοχή προσώπου, θέσεις κλίσης, ρυθμίσεις ύψους και όλα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα. Κατασκευασμένο από μαλακή ταπετσαρία PU ή συνθετικό δέρμα, διατίθεται επίσης σε μια σειρά χρωμάτων, ταπετσαρίας και φινιρίσματος.

GHARIENI MLR VINTAGE

GMLRVINTAGE
Τηλεφωνήστε για τιμή
Αυτό το μοναδικό κρεβατάκι Spa με αποθηκευτικό χώρο σε ρετρό σχεδιασμό είναι ένα απόλυτο σχεδιαστικό highlight. Η βάση με αποκλειστικό μεταλλικό/ξύλινο σχεδιασμό προσφέρει εκτεταμένο αποθηκευτικό χώρο για πετσέτες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για την εργασία σας. Όπως όλα τα κρεβατάκια Spa της σειράς MLR Select, το Vintage διαθέτει δύο ισχυρές κολώνες ανύψωσης, υποβραχιόνια που χαμηλώνουν και περιστρεφόμενα μπράτσα, ρυθμιζόμενο κεφάλι, πλάτη, πόδι και τμήματα ποδιών, καθώς και ένα προαιρετικό ποδοδιακόπτη για τον έλεγχο των βασικών και των λειτουργιών μνήμης.

GHARIENI MLW AMPHIBIA

GMLWAMPHIBIA
Τηλεφωνήστε για τιμή
Η MLW Amphibia της Gharieni αποτελεί από μόνη της εξαιρετικά εντυπωσιακό στοιχείο. Χάρη στη χρήση της στη χρωματοθεραπεία ή τη μέγιστη άνεση που προσφέρει με το στρώμα νερού που διαθέτει, αποτελεί την ιδανική βάση για το σύστημα Spa.Wave. Χρησιμοποιείται τόσο για θεραπείες προσώπου όσο και για περιποιήσεις σώματος. Το MLW Amphibia είναι ένα κρεβάτι πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να ενσωματώσει μια λειτουργία ενός στρώματος νερού είτε ενός στρώματος παραδοσιακής ταπετσαρίας.

GHARIENI MLW F1 SOFT

GMLWF1SOFT
Τηλεφωνήστε για τιμή
Το Gharieni MLW F1 Soft παρέχει στενή βάση και είναι η τέλεια λύση για περισσότερο χώρο για τα πόδια. Με εξοπλισμό που διαμορφώνεται εύκολα. Ηλεκτρονική ρύθμιση ύψους, κλίσης, πλάτης και στηρίγματος ποδιών, ρυθμιζόμενα κατά το ύψος και περιστρεφόμενα στηρίγματα βραχιόνων, ρύθμιση της κλίσης του στηρίγματος κεφαλιού κατά +/- 30°

GHARIENI MLW F2

GMLWF2
Τηλεφωνήστε για τιμή
Η στενή βάση είναι η ιδανική λύση για επιπλέον χώρο για τα πόδια.Με διαμορφώσιμο εξοπλισμό. Το ύψος, η κλίση, η πλάτη και το υποπόδιο είναι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα, τα μπράτσα μπορούν να χαμηλώσουν και να περιστραφούν, και κλίση του τμήματος της κεφαλής +/- 30 °.

GHARIENI MLW MLE

GMLWMLE
Τηλεφωνήστε για τιμή
Το Gharieni MLW MLE παρέχει στενή βάση και είναι η τέλεια λύση για περισσότερο χώρο για τα πόδια. Με εξοπλισμό που διαμορφώνεται εύκολα. Ηλεκτρονική ρύθμιση ύψους, κλίσης, πλάτης και στηρίγματος ποδιών, ρυθμιζόμενα κατά το ύψος και περιστρεφόμενα στηρίγματα βραχιόνων, ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής +/- 30°

GHARIENI MLW SOFT

GMLWSOFT
Τηλεφωνήστε για τιμή
GHARIENI MLW SOFT - Το εξαιρετικά μαλακό κρεβάτι spa για ιδιαίτερη άνεση. Χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του MLW Classic αλλά με εξαιρετικά μαλακιά ταπετσαρία.

GHARIENI MLW SQUARE

GMLWSQUARE
Τηλεφωνήστε για τιμή
GHARIENI MLW SQUARE. Η στενή βάση είναι η ιδανική λύση για επιπλέον χώρο για τα πόδια.Με διαμορφώσιμο εξοπλισμό. Το ύψος, η κλίση, η πλάτη και το υποπόδιο είναι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα, τα μπράτσα μπορούν να χαμηλώσουν και να περιστραφούν, ρυθμιζόμενο τμήμα κεφαλής με κλίση +/- 30 °.

GHARIENI MLX

GMLX
Τηλεφωνήστε για τιμή
GHARIENI MLX. Αυτό το πολυλειτουργικό και πλήρως ρυθμιζόμενο κρεβάτι θεραπείας περιλαμβάνει όλα τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά κρεβατιών, όπως αφαιρούμενα στηρίγματα βραχιόνων, θέση προσώπου, θέσεις κλίσης, ρυθμίσεις ύψους και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Κατασκευασμένο από ανθεκτική ταπετσαρία από πολυουρεθάνη (PU) ή συνθετικό δέρμα, επίσης διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, πάχους μαξιλαριών και φινιρισμάτων.

GHARIENI MLX LIMBER

GMLXLIMBER
Τηλεφωνήστε για τιμή
Τώρα το MLX Limber προσφέρει απόλυτη ευελιξία! Το νέο κρεβάτι μασάζ και ευεξίας από τους Gharieni προσφέρει τη δυνατότητα για θέσεις που είναι μοναδικές και εξαιρετικές σε ποικιλία. Για επιλογές θεραπείας χωρίς όρια! Μοναδικά προσαρμοζόμενο. Με τη σειρά MLX Limber, η Gharieni εγκαινίασε την επόμενη γενιά κρεβατιών Spa. Λόγω της προσαρμοστικότητάς του, προσφέρει περισσότερα από την κλασική θέση καθίσματος, την ενδιάμεση θέση ή τη θέση με το κεφάλι προς τα κάτω (θέση Trendelenburg). Και τα τρία μοντέλα Limber διασφαλίζουν ότι διαθέτετε το κατάλληλο κρεβάτι Spa για τις ανάγκες σας, από την κλασική θεραπεία μασάζ μέχρι τις ειδικές θεραπείες. Το «Limber Flex», το αστέρι των τριών τύπων Limber, προσφέρει όχι μόνο άπειρο αριθμό επιλογών ρύθμισης αλλά και μια τροποποιημένη ανώτατη θέση. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα ζεύγος στηριγμάτων βραχιόνων διπλής όψης, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που μπορεί να ρυθμίζεται κατά το ύψος. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του MLX Limber και στις δύο πλευρές, γεγονός που το καθιστά κρεβάτι Spa πολλαπλών λειτουργιών με απαράμιλλη προσαρμοστικότητα και προσφέρει νέες διαστάσεις επιλογών θεραπείας.

GHARIENI MO1 EVO

GMO1EVO
Τηλεφωνήστε για τιμή
Το MO1 Evo παρέχει μία εξαιρετικά χαμηλή αρχική θέση καθίσματος κάτω από 50 cm (19,7 in). Τα στηρίγματα βραχιόνων είναι ρυθμιζόμενα και περιστρεφόμενα. Ο αποθηκευτικός χώρος στη βάση αυτού του νεωτεριστικού κρεβατιού Spa προσαρμόζεται και διαμορφώνεται εύκολα. Στη βάση μπορούν να ενσωματωθούν ντουλάπια για ζεστές/κρύες πετσέτες. Διατίθεται με διάφορες επενδύσεις.

GHARIENI MO1 SQUARE

GMO1SQUARE
Τηλεφωνήστε για τιμή
Το MO1 SQUARE εκπλήσσει με εξαιρετικά χαμηλή προσβασιμότητα κάτω των 50 cm (19,7 in). Τα ρυθμιζόμενα και περιστρεφόμενα μπράτσα παρέχουν την απόλυτη άνεσή. Ο αποθηκευτικός χώρος στη βάση είναι ευκολοχρηστος και διαμορφώσιμος και μπορεί να φιλοξενήσει συσκευη για ζεστές / δροσερές κομπρέσες (cabis). Διατίθεται σε διαφορά σχέδια και είναι πλήρως προσαρμόσιμα.

GHARIENI SPA TABLE MLW NEO (MEDIUM)

GMLWNEO
Τηλεφωνήστε για τιμή
The handling of the MLW NEO is another milestone in Gharieni’s product development. The hand switch, which features the latest Gharieni double-click technology, is intuitively controllable and can be plugged in on both sides of the spa table, just like the foot switch. The integrated heating of the upholstery is also controlled by the easy to use hand or foot switch. The MLW Neo can be raised up to 92 cm. An entry height of approx. 57 cm makes it easier to get in. The width of the lying surface can be selected between small (76 cm), medium (85 cm) and (large 92 cm). The armrests can be lowered to the side by Stabilus gas pressure springs.