Close
Menu

Γνωριστε Την Ομαδα μας

Σάββας Πύριλλος [Managing Director]

Ο Σάββας Πύριλλος κατάγεται από τη Λεμεσό. Η πρώτη του επαφή με τον τομέα των καλλυντικών ήταν το 2001 που εργάστηκε ως πωλητής σε γνωστή εταιρεία ειδών αισθητικής. Η αγάπη και η αφοσίωση του για τον τομέα της ομορφιάς τον οδήγησαν το 2005 στην συνιδρυση της Spatium Trading Ltd. Ο Σάββας είναι ζωντανή απόδειξη πως το πάθος και η σκληρή δουλειά μπορεί να φέρει την επιτυχία χωρίς ακαδημαϊκά πτυχία. Είναι πολύπλευρος επαγγελματίας και τα καθήκοντα του περιλαμβάνουν την εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλες τiς εξειδικευμένες συσκευές που προσφέρει η εταιρεία.

Ένας άνθρωπος με δοτικότητα και ενέργεια που υποστηρίζει ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Ενθαρρύνει την ομάδα και τους πελάτες του να σκέπτονται έξω από το κουτί. Πιστεύει ότι με την ανάλογη εκπαίδευση, υπομονή και επιμονή, κάθε αισθητικός μπορεί να οδηγήσει την καριέρα του ένα βήμα παραπέρα έτσι ώστε να επιτύχει αυτά που ονειρεύεται. Έχει αποδείξει πως μέσω των επαναλαμβανόμενων εκπαιδεύσεων, τόσο στην ομάδα του όσο και στους πελάτες του, συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της εξειδικευμένης αισθητικής στην Κύπρο.

 

info@spatium.com.cy 

 Mob: +357 99533517

Mariza Avraamido[Accounting Manager]

Η Mariza είναι ένας από τους ιδρυτές της Spatium Trading Ltd με περισσότερα από 15 χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας στη διοίκηση επιχειρήσεων χονδρικού εμπορίου ομορφιάς και ιατρικού εξοπλισμού καθώς και καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Η ολοκληρωμένες γνώσεις της σχετικά με τις λειτουργίες και τις ανάγκες του ινστιτουτου ομορφιάς την βοηθούν να διασφαλισεί ότι οι πελάτες λαμβάνουν πάντα τις καλύτερες λύσεις για τα προϊόντα και τις επιχειρηματικές συνεργασίες.  

Με άριστα Αγγλικά και Ελληνικά, κατέχει Ανώτερο πτυχίο Αισθητικής και Ομορφιάς, καθώς και Ανώτερο πτυχίο Λογιστικής και είναι καλά εξοπλισμένη για να αναλαμβάνει καθημερινά διοικητικά καθήκοντα στην εταιρεία. Είναι υπεύθυνη για την προετοιμασία προϋπολογισμών και τον προγραμματισμό διαδικασιών, καθώς και τη διαχείριση λογιστικών δραστηριοτήτων, τραπεζικών καταστάσεων, τον έλεγχο των πληρωμών, και την παρακολούθηση εισαγωγών και εξαγωγών.

info@spatium.com.cy 

Mob: +357 99644766

Γιώργος Αγαπίδης [Administrative Technician]

Ο Γιώργος Αγαπίδης εργάζεται στη SpatiumTrading τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι τεχνικός συντήρησης επιπέδου 3 για τις συσκευές IPL της Eurofeedback και κατέχει προσόντα στη Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Λογιστική και εξειδικευμένη εκπαίδευση στο μάρκετινγκ κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι ένας δραστήριος, οργανωτικός και προσιτός άνθρωπος που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συναδέλφους του. Έχει δυνατό διοικητικό υπόβαθρο με δεξιότητες στη διαχείριση λογαριασμών, συντήρηση ιστότοπων και την εμπειρία στη χρήση εξειδικευμένων πακέτων λογισμικού. Είναι η καρδιά της εταιρείας και είναι ο παράγοντας σύνδεσης για όλες τις πτυχές των καθημερινών δραστηριοτήτων της και για αυτόν τον λόγο είναι ουσιαστικό μέλος της ομάδας.

admin@spatium.com.cy

Mob: +357 99819565

Maria Michael  [Beauty Trainer & Coaching  Advance Derma Method]

Η Μαρία Μιχαήλ εργάζεται στον χώρο της Αισθητικής τα τελευταία 30 χρόνια. Κατέχει τίτλους σπουδών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Κατέχει προσόντα στην Αισθητικη,  Θεατρικό Μακιγιάζ, Διδασκαλία και Μεταπτυχιακό στην Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Οι εμπειρίες και οι ρόλοι της περιλαμβάνουν την Αισθητική και λειτουργία ινστιτούτου ομορφιάς, Μακιγιέρ και εκπαιδεύτρια αισθητικής με πάνω από 20 χρόνια διδασκαλίας.

Έχει δυναμική, δημιουργική ενέργεια και πλούτο γνώσεων. Η Μαρία έχει εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας με πάθος να μοιράζεται τις γνώσεις της και να διαμορφώνει διαρκείς συνεργασίες. Υποστηρίζει τη συνεχόμενη επαγγελματική ανάπτυξη, στοχεύει να παρέχει πάντα μια πλήρη και εξατομικευμένη εκπαιδευτική εμπειρία με συνεχή υποστήριξη. Η Μαρία μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι δίγλωσση και μιλά άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά. Από το 2019, ο ρόλος της στη Spatium Trading περιλαμβάνει Beauty Training και Beauty Coaching, και εξειδικεύεται στη σειρά συσκευών και προϊόντων ομορφιάς της Advance Derma Method (Γαλλίας)

m.michael@spatium.com.cy 

Mob: +357 96358777

 

Sofia Efthymiou [Beauty Trainer and Brand Manager of Bernard Cassiere]

Η Σοφία Ευθυμίου εργάζεται στο χώρο της αισθητικής για 14 χρόνια. Κατέχει Ανώτερο Δίπλωμα Αισθητικής και συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία όπου και απέκτησε πτυχίο στο International Spa Management. Αφού επέστρεψε στην Κύπρο ήταν εκπαιδεύτρια και Συντονίστρια του κλάδου Αισθητικής σε κολλέγιο της Λευκωσίας για περίπου 3 χρόνια και παράλληλα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην ‘Αισθητική φροντίδα και άσκηση στην προαγωγή υγείας και διαχείρισης στρες’.

Έχει εμπειρία στην διαχείρηση Ινστιτούτου αισθητικής και Σπα. Έχει εξαιρετικές δεξιότητες στο να μεταφέρει τις γνώσεις της σε άτομα που ενδιαφέρονται και αγαπούν το επάγγελμα την αισθητικής. Έχει πάθος για τον κλάδο της ομορφιάς και της αρέσει να ενημερώνεται για ότι νέο υπάρχει. Στόχος της είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων με τους πελάτες και η συνεχές ενημέρωση και εκπαίδευση! Τώρα έχει αναλάβει τα καθήκοντα της Brand manager και εκπαιδεύτριας των Bernard Cassiere στην εταιρεία μας

s.efthymiou@spatium.com.cy

Mob: +357 99455740

Stelios Ntokouzis [Sales Representative]

Ο Στέλιος γεννήθηκε στην Ελλάδα και είναι απόφοιτος των Κ.Ε.Τ.Ε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Ηλεκτρονικών.

Εξειδικεύεται στον τομέα Μάρκετινγκ Πωλήσεων και εργάζεται στον χώρο της Αισθητικής 25 χρόνια ως πωλητής με ιδιαίτερη πείρα στα καλλυντικά αισθητικής φροντίδας. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται στην Spatium Trading Ltd ως αντιπρόσωπος πωλήσεων.

Είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και προσπαθεί να είναι πάντα ευγενικός και υπομονετικός, στοχεύει να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες του. Είναι εξαιρετικά οργανωμένος και μεθοδικός παρέχοντας υποστήριξη πελατών για μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων.

info@spatium.com.cy

Mob: +357 96373007

Maria Kyriakou [Sales Representative]

Η Μαρία Κυριάκου εργάζεται στην Spatium Trading τα τελευταία 2 χρόνια στον ως αντιπρόσωπος πωλήσεων. Έχει πάνω από 32 χρόνια εμπειρίας και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στον τομέα των πωλήσεων.

Είναι κάτοχος πτυχίου (LUTC F), με δεξιότητες σε δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ και με παγκόσμιες διακρίσεις LIMBRA, IQA. Στοχεύει πάντα στην παροχή της καλύτερης υπηρεσίας με ενθουσιασμό, οργάνωση, αξιοπιστία, ειλικρίνεια και σεβασμό και είναι σε θέση να διαχειρίζεται τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτό καθιστά τη Μαρία Κυριάκου ενεργό και ουσιαστικό μέλος της ομάδας πωλήσεων.

info@spatium.com.cy 

Mob: +357 99 686984